Levenhuk Telemetru laser pentru vanatoare Levenhuk LX700 (81416)

650,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
geostore.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 650,00 RON

Descrierea produsului
Se caracterizeaza prin rapiditate, consum redus de energie si precizie ridicata a masuratorilor. Poate viza atat tinte mari (de exemplu, cladiri sau copaci), cat si tinte relativ mici (de exemplu, stalpi de steag sau vanat mic) de diferite dimensiuni. Dispozitivul poate masura distante de pana la 700 de metri.

Optica ofera o putere de marire de 6x si prin urmare dispozitivul poate fi folosit si ca monocular clasic pentru observații. Telemetrul are doua moduri de functionare: un mod de masurare a distantei unice si un mod de scanare. In modul de scanare, masuratorile pot fi efectuate continuu, ceea ce este util daca doriti sa masurati distanta pana la un obiect in miscare, de exemplu. Exista de asemenea un mod flagpole lock, care este utilizat pentru a masura distanta pana la un singur obiect mic din camp. Dispozitivul gaseste rapid o tinta si vibreaza atunci cand este masurat. Exista si un mod de slope. In acest mod, toate masuratorile apar in timp real.

Dispozitivul este alimentat de o baterie reincarcabila incorporata care poate fi incarcata prin cablul USB inclus (adaptorul CA nu este inclus). Exista o functie de oprire automata care economiseste energia bateriei. Desi este conceput pentru utilizare manuala, exista un filet de montare de 1/4" care poate fi folosit pentru a monta telemetrul pe un trepied standard pentru a stabiliza dispozitivul.

Caracteristici:

     Masurarea unghiurilor si a distantei dintre doua puncte pe verticala si pe orizontala
     Calcularea vitezei pentru obiecte in miscare
     Modul de masurare unica si modul de scanare
     Compensarea pantei - calculul distantei corecte a unei lovituri pe baza inclinatiei
     Modul flagpole lock - masoara distanta pana la tinte mici, vibrand atunci cand tinta este fixata
     Design compact si usor - perfect pentru drumetii lungi si vanatoare
    Alimentat de o baterie reincarcabila incorporata care se incarca de la o sursa de alimentare CA prin cablul USB inclus
     Montabil pe trepied

Setul include:

     Telemetru laser
     Cablu de incarcare USB (Tip-C).
     Husa
     Curea de mana
     Laveta de curatare

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.