Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Hbm Machines Telemetru Cu Laser Profesional 50m Hbm (9759)

211,82 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
gebotools.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 211,82 RON

Descrierea produsului
Descriere: 
Acest TELEMETRU CU LASER PROFESIONAL 50M HBM are un interval de 50m, un IP65 (rezistenta la umezeala si praf), dispozitivul nu poate rezista la submersiune sub apa si apa sub presiune (ridicata), dar poate rezista la caderea intr o balta.
Date tehnice:  Functie de adaugare si scadere (masurare relativa) Masurare continua (in timp real) Carcasa robusta (rezistenta la socuri si cadere pana la o inaltime de 2 metri) Text alb de 2" pe fundal negru Punct de referinta de masurare selectabil: fata si spate Material: ABS cu margini protejate de un strat de cauciuc (TPU) Timp de incarcare: 4 - 4,5 ore. Functie de oprire automata. Telemetru laser 1x 1x sac de depozitare 1x curea de incheietura 3x baterie NiMH AAA (900 mAh x 3) 1x manual de utilizare.
Nr referinta: 9759
GBH9759  

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.